Λίγα λόγια για το Ρέικι

Το Ρέικι είναι ένας τρόπος για να συνδεθούμε με το φωτεινό κομμάτι της ύπαρξής μας. Να το γνωρίσουμε και να το ακολουθήσουμε σ’ ένα μεταμορφωτικό ταξίδι αυτογνωσίας μέχρι εκεί που εμείς θα επιλέξουμε να φτάσουμε βελτιώνοντας ολιστικά τον εαυτό μας.

Το Ρέικι αγαπήθηκε από χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, διότι πράγματι με τη θαυμαστή του ενεργειακή δράση μας δίνει την ευκαιρία, με πολύ απλό και άμεσο τρόπο, να βελτιώσουμε την υγεία μας, τη σχέση με τον εαυτό μας, την επαφή με τους συνανθρώπους μας και την ποιότητα της ζωή μας.

Με την ευεργετική του επίδραση είναι σε θέση να μας βοηθήσει να αυξήσουμε την αγάπη στην καρδιά μας, να επαναφέρουμε το νόημα και το χρώμα στη ζωή μας, να βρούμε ανακούφιση, γαλήνη και ελπίδα, να συνδεθούμε με την ομορφιά του κόσμου, υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι κι εμείς οι ίδιοι είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε γι’ αυτό.

Τίποτα δεν επιτυγχάνεται άκοπα. Ναι, θα δοκιμάσουμε χαρά, ευεξία κι ενεργητικότητα με το Ρέικι. Θα νοιώσουμε θάρρος, αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Σημασία έχει, όμως, να επιθυμούμε συνειδητά την επαφή με την πνευματική μας φύση. Να την ακολουθήσουμε από θέση και να την υιοθετήσουμε σαν τρόπο ζωής...