Το ρέικι ανά βαθμό

Υπάρχουν δύο τρόποι για να έρθει κάποιος σε επαφή με την ενέργεια του Ρέικι.

Πρώτον, να δεχθεί μια αγωγή Ρέικι από κάποιον που είναι κανάλι αυτής της ενέργειας και, δεύτερον, να γίνει ο ίδιος κανάλι, λαμβάνοντας κάποιο βαθμό στο Ρέικι, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί την ευεργετική του δράση για τον εαυτό του και για τους συνανθρώπους του.

Πώς μπορεί να γίνει κάποιος κανάλι του Ρέικι; Με μία τεχνική που ασκεί ένας δάσκαλος του Ρέικι. Δεν έχει λοιπόν παρά να εντοπίσει έναν εκπαιδευτή της αρεσκείας του και να διαθέσει λίγο από το χρόνο του στην εκμάθηση αυτής της τόσο χρήσιμης και διαδεδομένης πλέον, μεθόδου.

Όσοι από εσάς αναρωτιέστε ποιά είναι τα κατάλληλα κριτήρια για τη σωστή επιλογή ενός δασκάλου Ρέικι, σκεφθείτε ότι στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί εκπαιδευτές και είναι στο χέρι σας να επιλέξετε εκείνον που σας ταιριάζει, σας έλκει περισσότερο.

Ενημερωθείτε, γνωρίστε κάποιους δασκάλους και επιλέξτε αυτόν που εμπνέει την καρδιά σας. Να θυμάστε ότι εσείς επιλέγετε και έχετε, επίσης, την ευθύνη της επιλογής σας. Ο καλοπροαίρετος σκεπτικισμός είναι πάντα ένας καλός σύμμαχος της διάκρισης...